MySecondEar Kunde mit Insekt im Ohr

Už ste mali v uchu hmyz?

Môže sa skutočne stať, že hmyz nájde cestu do ucha. Najprv si to nemusíte všimnúť, ale vaše ucho začína svrieť. Ak potom pôjdete k lekárovi, nájde malej vinníka v uchu.

V tomto prípade lekár, nos, nos a krk, uši opláchne ucho, aby sa hmyz znova dostal von.

Napríklad žena v Číne zažila niečo také. Potom, čo pocítila svrbenie v uchu štyri dni, išla k svojmu lekárovi. Vlastne objavil niečo v uchu, ktoré tam nepatrí. Do spiacej ženy sa plazil skákací pavúk a usadil sa tam doma. Pretože však pavúk nechcel dobrovoľne odsťahovať, lekár musel pomôcť.

točenie v uchu

V Austrálii bol muž menom Hendrik Helmer v noci sužovaný silnou bolesťou v uchu. Obával sa, že austrálsky jedovatý pavúk mu zasadil do ucha a spočiatku urobil ucho, ktorý sám opláchol vodou. Nakoniec, nepozvaný hosť by mohol byť vystavený iba v nemocnici: lekár našiel 2 cm dlhý šváb v ušiach. Doktor najprv musel zabiť švábu, aby bol schopný od neho oslobodiť muža.

V Indii bol uší pacient podobný. Živý gril sa v uchu človeka cítil pohodlne. Muž cítil silné ucha, a preto išiel k lekárovi do nemocnice. Grilovanie je jedným z hmyzu, ktorý sa počas dňa schováva v úzkej jaskyni a potom je aktívny v noci, a táto kópia našla uší kanál človeka ako jaskyňu.

je v uchu tuhší ucho?

Možno je táto myšlienka pre vás obzvlášť nepríjemná, ktorá by mohla hľadať jaskyňu z oblasti hmyzu vo vašej bezprostrednej blízkosti. Napríklad existuje veľa príbehov o sprchovaní o náušniciach. Uši sú tiež domorodé a majú špeciálne kliešte, s ktorými by ste mali ublížiť uši osoby. Ale to je vlastne mýtus, pretože hoci tento hmyz má pozoruhodné kliešte, meno je zavádzajúce. Uši sa však skutočne používali na lekárske účely v predchádzajúcich časoch. V stredoveku boli brúsené, aby ich používali v prípade chorôb uší. V tom čase sa verilo, že prášok pomôže so zápalom alebo ušným kanálom.

Ostatné krajiny, iné colné úrady

Ak trávite svoje noci vo veľkom vonku, môže sa stať, že hniezdo hmyzu v ušiach. Starí Egypťania preto používali špeciálnu opierku hlavy. V dôsledku toho minimalizovali riziko, že votrelec by sa mohol dostať do nosa, úst alebo ucha. Komfort v spánku však veľa ponechal, aby sa požadoval.

V niektorých afrických kultúrach je úplne normálne spať na zemi. V dôsledku toho sú ľudia priamo vystavení mnohým hmyzu a potrebujú vhodné ochranné opatrenia. Niektorí ľudia vedia, že sa podporujú na lakťoch spať. Hlava je uložená buď na ramene alebo na dlani. Takže hmyz je ťažšie dosiahnuť zvýšenú polohu hlavy a nájsť nechránený fyzický vchod, ako sú uši, nos alebo ústa.

Správny postup pre hmyz v uchu

Ak skutočne máte pocit, že sa hmyz presťahoval do ucha, mali by ste sa čo najskôr navštíviť lekára. Možno je pre vás upokojujúce vedieť, že takéto prípady sa zriedka vyskytujú. Príroda vyvinula sofistikovaný prírodný obranný mechanizmus. Vedeli ste, že hmyz môže byť odložený z horkých látok, ktoré sú obsiahnuté vo vašom ušnom vosku?

cenné tipy pre takéto situácie:

V každom prípade by ste mali zostať v pokoji. Aj keď myšlienka vo vás spustí paniku, mali by ste vedieť, že vo väčšine prípadov hmyz vyliezol z ucha sám.

Priblížte sa k lekárovi, ktorý môže hmyz profesionálne odstrániť správnymi nástrojmi. Takže sa vyhnete tomu, že vám do ucha pridá zbytočné poškodenie.

Ak nie ste schopní nechať od lekára odstránené plazené zviera, môžete postupovať takto: tendenciu hlavy tak, aby postihnuté ušné body smerovali nahor. Teraz vložíte rastlinný olej, napríklad olivový olej. Počkajte pár minút, kým olej nebude fungovať. Takže zabijete hmyz. Potom si opláchnite ucho vlažnou vodou. Skontrolujte, či je hmyz dokončený. Ak jednotlivé časti zvieraťa chýbajú, mali by ste okamžite ísť k lekárovi. V každom prípade si nechajte vyšetriť ucho, aby ste mohli vylúčiť zranenia.

Nikdy by ste sa nemali snažiť odstrániť hmyz s pinzetou alebo iným predmetom z ušného kanála. S tým by ste mohli priniesť hmyz iba na váš uší, v najhoršom prípade, že ho tiež môže vložiť. Existuje riziko porušenia vašich uší. .

Máte nejaké ďalšie otázky týkajúce sa straty sluchu alebo iných tém? Ste vítaní, že nás kontaktujete telefonicky. Náš vyškolený Profesionál starostlivosti o sluchu vám ponúka podrobné a nezasiahnuté rady. Toto je pre vás samozrejme zadarmo.