Samsung Smartphone Hörgerätekompatibel | MySecondEar

Samsung Smartphone načúvacie prístroje kompatibilné

Samsung je známy výrobca smartfónov, tabliet a iných elektronických zariadení. Mnoho zariadení Samsung je tiež kompatibilných s načúvacími pomôckami, čo znamená, že môžu byť spojené s načúvacími pomôckami, aby sa zlepšila sluchová výkonnosť ľudí so stratou sluchu.

Jednou zo špeciálnych funkcií zariadení Samsung, ktoré sú kompatibilné s načúvacími pomôckami, je ich schopnosť spájať načúvacie pomôcky priamo cez Bluetooth. To umožňuje užívateľovi prenášať hudbu, videá a iný zvukový obsah priamo zo svojho zariadenia Samsung do jeho načúvacích pomôcok.

Ktoré smartfóny Samsung sú kompatibilné?

ktoré smartfóny Samsung sú kompatibilné s načúvacími pomôckami, závisí výlučne od výrobcu. Už sme napísali konkrétne články o aplikáciách jednotlivých výrobcov. Tam nájdete aj zoznam všetkých smartfónov kompatibilných s Samsung. Viac informácií nájdete tu:

Zariadenia Samsung, ktoré sú kompatibilné s načúvacími pomôckami, ponúkajú aj niekoľko možností nastavenia, ktoré používateľovi umožňujú prispôsobiť načúvacie pomôcky svojim individuálnym potrebám. Zahŕňa to nastavenie hlasitosti, prispôsobenie zvuku jednotlivým preferenciám používateľa a možnosť minimalizácie šumu pozadia.

Ďalšou špeciálnou vlastnosťou zariadení Samsung, ktoré sú kompatibilné s načúvacími pomôckami, je ich podpora hlasovej kontroly. To umožňuje užívateľovi uskutočňovať hovory, ovládať hudbu a odosielať správy jednoduchým hlasom. To môže byť obzvlášť užitočné, ak si užívateľ musí uvoľniť ruky, aby vykonával iné úlohy

Načúvacie pomôcky sa pripájajú k smartfónom Samsung

Spárovanie o „pripojených zariadeniach“

  1. Otvorte aplikáciu Nastavenia vo svojom zariadení.
  2. Klepnite na „Pripojené zariadenia“ a potom „Spárujte nové zariadenie“.
  3. Vyberte svoju načúvaciu pomôcku zo zoznamu dostupných zariadení.
  4. Ak máte niekoľko načúvacích pomôcok: Počkajte na prvý načúvací prístroj a potom klepnite na druhú načúvaciu pomôcku v zozname dostupných zariadení. Ak sú obe spojené, stav je „aktívny, doľava a doprava“.
  5. Ak chcete zmeniť nastavenia, klepnite na Nastavenia „Nastavenia“ vedľa názvu načúvacích pomôcok.
  6. Spárovanie o „načúvacích pomôckach“

    DÔLEŽITÉ: Nasledujúca metóda funguje najlepšie s načúvacími pomôckami kompatibilnými s ASHA.

    1. Otvorte vo vašom zariadení aplikáciu Nastavenia „Nastavenia“.
    2. Klepnite na „AIDS“ a potom na „načúvacie pomôcky“.
    3. Klepnite na Ďalej a potom spárujte nové zariadenie.
    4. Vyberte svoju načúvaciu pomôcku zo zoznamu dostupných zariadení. Načúvacie prístroje musia byť v režime spojenia. Ak máte niekoľko načúvacích pomôcok, počkajte, kým nebude spojený prvý načúvací prístroj, a potom klepnite na druhú načúvaciu pomôcku v zozname dostupných zariadení. Keď sú obe spojené, v stave sa zobrazuje správa ako „aktívny, ľavá a doprava“.
    5. fazit

      Celkovo ponúka zariadenia Samsung, ktoré sú kompatibilné s načúvacími pomôckami, vynikajúci spôsob, ako zlepšiť vypočutie ľudí so stratou sluchu. Umožňujú užívateľovi prenášať hudbu a iný zvukový obsah priamo zo svojho zariadenia Samsung do jeho načúvacích pomôcok a tiež ponúkajú niekoľko možností nastavenia na prispôsobenie načúvacích pomôcok jeho individuálnym potrebám. Podporujú tiež hlasové ovládanie, vďaka čomu je praktická voľba pre každodenné použitie.