Otoplastiken Erfahrungen und Wissenswertes

Pasy a otoplasty v moderných načúvacích pomôckach

V dnešnom svete je moderný načúvací prístroj nielen veľmi ľahký a malý, ale prináša obrovský výkon. Moderné technológie umožňujú optimalizáciu vášho sluchu pomocou načúvacích prístrojov. Čím ďalej využívate možnosti nových technológií, tým lepší bude váš dojem z počúvania v konečnom dôsledku. Rozhodujúcim faktorom je, samozrejme, sila zníženia vášho sluchu na jednej strane a na druhej strane aj model načúvacích pomôcok. Otoplasty sa používajú na načúvacie pomôcky HDO.

Čo je otoplastika?

Otoplastici nie je ničím iným ako priamym spojením medzi uchom a načúvacím prístrojom. Tieto otoplasty sú buď spojené priamo so zvukovou hadicou alebo pevne k bývaniu.

Otoplasty zabezpečujú maximálne bezpečné zadržanie vášho načúvacieho prístroja v autokle. V prípade, že máte vysokú stratu sluchu, to výrazne uprednostňuje účinok posilňovania.

Zhrnuli sme túto príručku pre vás, v ktorom nájdete všetky informácie o otoplastike. Naši odborníci na načúvacie pomôcky vám veľmi radi poskytujú nezákonné a bezplatné v telefóne. S nami dostanete odporúčania a individuálne rady pre vaše dokonalé načúvacie prístroje. Týmto spôsobom môžete v budúcnosti dokonale zvládnuť všetky situácie sluchu. Na požiadanie sa môžete dohodnúť s našimi odborníkmi v oblasti sluchu priamo po telefóne.

Váš individuálny ušami

Vaša strata sluchu je individuálna a vaše vnútorné ucho so ušným kanálom je rovnako nezameniteľné ako váš odtlačok prsta. To znamená, že vaša situácia je jedinečná a musí sa podľa toho preskúmať a vyhodnotiť. Vedeli ste, že vaše vnútorné ucho alebo uší kanál je tak jedinečný? Preto je potrebné najprv urobiť presne presný dojem z vašich uší kanáliky, aby otoplastika nachádzala optimálne držanie v ušiach.

Aby bol schopný vyrábať otoplastiku individuálne pre váš budúci načúvací prístroj, akustik zaujme tako -zavolaný dojem. Iba na základe toho môže otoplastika prispôsobená vášmu uší, ktorý potom dokonale zapadá do ucha.

Vytvorenie otoplastov je ručne vyrábané. Akustik predstavuje množstvo silikónu do časti ušného kanála, v ktorom sa má použiť otoplastika. Silikónová hmota stvrdne v uchu, a tak akustici s týmto dojemom dostáva presný dojem z vášho ušného kanála. S citlivou pokožkou vo vašom uchu však materiál neprichádza do kontaktu. Naši akustici pracujú tak opatrne a rutinne, že tento proces je pre nich úplne neškodný a bezbolestný. Na základe redukcie je potom možné stratiť všetky podrobnosti o vašom zvukom kanáli. Počíta sa tu správny tvar, pretože inak váš načúvací prístroj nezostane tam, kde by mal byť. Vo väčšine prípadov sa otoplastika vyrába v špeciálnom laboratóriu.

Maximálne pohodlie pri nosení načúvacieho prístroja

Otoplasty sa vyrábajú zo silikónu alebo iných plastov, ako je akryl. Rozhodujúcim faktorom je povaha na jednej strane a na druhej strane citlivosť vášho ušného kanála. Vlastnosti materiálu sú rôzne, to isté platí pre stupeň tvrdosti.

otoplastika tvrdá alebo mäkká?

Spravidla, otoplastika zostáva vo vašom ušiach niekoľko hodín denne. Aby bola otoplastika čo najmenej viditeľnejšia, používajú sa mäkké aj tvrdé materiály.

Niekedy sa stáva, že spôsobujú alergie používané pre otoplasty. V takýchto prípadoch môžu byť otoplastie dokonca pozlátené alebo zasklené. Výsledkom je, že s plastom nie je uvedený žiadny priamy kontakt pokožky. Termotec a Neuacryl sa často používajú aj ako plasty bez alergénov.

Najdôležitejšie vlastnosti uší pas pre načúvacie pomôcky sú:

  • Vysoká odolnosť
  • Tolerancia kože
  • fit

Otoplastika Ochrana sluchu

Vedeli ste, že otoplastici majú inú možnosť? Môžu sa nosiť aj ako individuálna ochrana sluchu. Na jednej strane existujú dokonca aj špeciálne slúchadlá, ktoré slúžia ako ochrana sluchu a na druhej strane sa používajú na zvukové zasielanie.

Otoplasty sa tiež používajú ako individuálna ochrana na sluch, pretože ponúkajú lepšie pohodlie ako obvyklé zákroky uší. Okrem toho je ochranný účinok oveľa lepší.

Obzvlášť profesionálni hudobníci, hudobníci a iné profesionálne skupiny, ktorí musia byť schopní porozumieť zvukom a jazykom, väčšinou používajú túto individuálnu ochranu na sluch.

Otoplasttici nefalujú zvuk a frekvencie jazyka a hudby, čo je, žiaľ, často v prípade jednoduchých materiálov.

Tiež veľa moderátorov v televízii a rozhlase, slúchadlá oceňujú ako otoplastie, ako aj bezpečnostné sily a novinári. Takže je pre vás ľahšie počuť a ​​porozumieť jazyku napriek okolitému hluku. Cena za takýchto otoplastov je tiež založená na oblasti aplikácie a ceny závisí okrem iného od materiálu.