Kopfhörer für Hörgeräteträger: Hörgeräte und Kopfhörer - geht das?

Načúvacie pomôcky a slúchadlá - je to možné?

Slúchadlá sú nevyhnutné zo života prevažnej väčšiny. Čo sa však stane, ak je predpísaná slabosť sluchu a je predpísaná nosenie načúvacieho prístroja? Nemusíte sa obísť bez toho, aby ste počúvali hudbu. V tomto článku nájdete, aké možnosti vznikajú pre nosenie načúvacích pomôcok a slúchadiel

Slúchadlá pre nositeľov načúvacích pomôcok: Môžete nosiť slúchadlá s načúvacím prístrojom?

Otázka, či je možné nosiť slúchadlá napriek načúvacie pomôcky, sa musí vnímať diferencovaným spôsobom. Ak nosíte sluch IDO, hľadanie slúchadiel je relatívne ľahké . Či už ide o slúchadlá IIC, CIC alebo Classic IDO, ktoré sú obvykle všetky tieto modely & lt; ü & gt; v prípade zariadenia HDO alebo RIC je najvhodnejšie vhodný nadmerné slúchadlá. > Ak by sa dosiahli obzvlášť veľké slúchadlá, pretože slúchadlá by mohli byť rušivé, ak sa úplne nezmestia na mikrofón. Pretože tak načúvacie pomôcky by potenciálne absorbovali vonkajší hluk. Malo by sa tiež vyplatiť na dostatočné odstránenie mikrofónu načúvacích pomôcok z reproduktora slúchadiel, aby sa predišlo spätnej väzbe.

V konečnom dôsledku je vhodné testovať rôzne slúchadlá s ohľadom na ich individuálne preferencie . Vyhľadávanie teda môže chvíľu trvať a sťažovať výrobu v závislosti od modelu.

Načúvacie pomôcky používajú ako slúchadlá

Ak chcete obísť vyhľadávanie pre slúchadlá, môžete si vedome vybrať modernú načúvaciu pomôcku s funkciou Bluetooth a Streaming . Tieto načúvacie pomôcky sa môžu okrem iného použiť ako nahradenie slúchadiel a niekedy ponúka samostatné hudobné programy, v ktorých môžete zdokonaliť svoj zážitok z počúvania. Takže ušetríte nákup ďalších slúchadiel a vychutnajte si hudbu, podcast a navigáciu priamo prostredníctvom výstupu vašich načúvacích pomôcok.

Slúchadlá s funkciou načúvacieho prístroja

Znovu a znovu počujete spätný záver, že slúchadlá môžu byť použité ako načúvacie pomôcky , a tak prevzajte funkcie oboch zariadení. Najmä spoločnosť Apple má relatívne širokú škálu užitočných funkcií, pokiaľ ide o sluchové funkcie. Lekárska načúvacia pomôcka nenahrádza slúchadlá . Viac informácií o použití AirPods sa dozviete ako náhrada načúvacích prístrojov tu .