Interton Hörgeräte: Move, Ready - Erfahrungen & Modelle

Interton načúvacie pomôcky

Spoločnosť s názvom Interton existuje už viac ako 60 rokov. Spoločnosť bola založená v Kolínovaní v Nemecku. Dnes spoločnosť patrí do dánskej skupiny GN. Cieľom je na druhej strane produkovať lacné produkovať funkčné načúvacie pomôcky. Človek by mal byť schopný znova lepšie počuť nekomplikovaným spôsobom a kompenzovať straty sluchu. Načúvacie pomôcky predáva Interton vo viac ako 70 krajinách na celom svete.

Ak sa chcete aktívne zúčastniť akcie napriek strate sluchu, mali by ste zvážiť dobrý načúvací prístroj. Technický rozvoj v posledných rokoch prudko postupoval. Bývanie sa zmenšuje, ale moderné načúvacie pomôcky žiaria najnovšou digitálnou technológiou a výkonom.

Spoločnosť Interton

V roku 1962 spoločnosť Interton založili Hans Herbert Türk a Helmuth J. Türk v nemeckom meste Kolín nad Rýnom. Interton je súčasťou dánskej skupiny GN od roku 2005. Cieľom spoločnosti je poskytnúť ľuďom problémy so sluchom lepší život prostredníctvom „základného sluchu“.

Zameriava sa na:

  • Pomer ceny a výkonu
  • Jednoduchá operácia
  • kompaktnosť
  • pohodlie
  • Intelligencia jazyka

Tieto zariadenia sa predávajú spoločnosťou Inctone vo viac ako 70 krajinách po celom svete.

Najnovšie prerušovacie prísady načúvania

Interton Move

Interton presun od GN-Hearing je optimálne prispôsobený aktívnemu životnému štýlu a ponúka bezdrôtové pripojenie, dlhé obdobie batérie až tridsať hodín a priame streamovanie. S rôznymi vzormi pokrýva Interton Move všetky typy straty sluchu.

Zameriava sa na krištáľovo vyvíjanie akustických signálov a jazyka v hlasných prostrediach - koniec koncov, chcete byť schopní aktívne sa podieľať na diskusiách aj v starobe. Môžete s istotou skryť rušenie a zvuky vetra, Interton sa pohybuje inteligentne tlmí zvuky bez toho, aby sa situácia umelo objavila. Ergonomický dizajn a robustnosť robia Interton presúvajú sa dokonalým spoločníkom v každodennom živote.

Silný výpočtový výkon

Aby vám intertonový pohyb mohol kedykoľvek ponúknuť dokonalý zvukový zážitok, zariadenia sú vybavené rýchlo sa vypočítaným čipom. Týmto analyzuje situáciu pre vás a automaticky jej prispôsobí načúvacie prístroje.

Okamžite pripravený na použitie

S iba tromi hodinami času načítania je načúvací prístroj okamžite k dispozícii s plným výkonom. Načúvacie pomôcky induktívne účtujú v poskytovanej nabíjacej stanici. Pripojte svoje načúvacie pomôcky k svojmu smartfónu a vychutnajte si hudbu, podcasty alebo televízny tón s priamym streamovaním. Smartphone môžete tiež použiť ako diaľkové ovládanie zariadení a diskrétne upravte objem alebo vykonať zmeny programu.

Interton Ready

Interton Ready je vyrobený pre iPhone a pokrýva všetky formy straty sluchu. Je k dispozícii v štyroch úrovniach výkonnosti a v dizajne RIC, HDO, CIC, ITE a ITC. Malé a diskrétne načúvacie pomôcky sa špecializujú na rozhovory v hlasných prostrediach a pozostávajú z nanobického materiálu s priateľským pokožkou.

Tiež využívate možnosti priameho streamovania podcastu, hudby a hovorov. Program hlasitosti a počúvania, nastavte vás uvoľnené prostredníctvom smartfónu bez toho, aby ste si všimli, že môžete zvládnuť načúvacie prístroje. Váš smartphone vás tiež podporuje, ak nenájdete načúvacie pomôcky. Vyhľadávač načúvacích pomôcok vám ukazuje aktuálne umiestnenie vašich zariadení.

Vďaka robustnému dizajnu vás načúvací prístroj sprevádza dlhodobo. Technológia GN vám zaručuje vysokú kvalitu pri výrobe zariadení.

Počúvajte individuálne s definovanými programami sluchu

Interton Ready vám napríklad ponúka možnosť nastaviť osobné programy pre počúvanie hudby. To vám dáva Interton pripravená kvalita zvuku a zvukovú farbu, ktorá je úplne prispôsobená vašim potrebám.

Hluk je filtrovaný zariadeniami a jazyk je pre nich posilnený. Program sluchu si môžete vybrať sami alebo používať inteligentný automatický automatický automatický automatický zariadenia svojich zariadení. Potom sa váš načúvací prístroj prispôsobí príslušnej situácii bez vášho zásahu. Výsledkom je, že sa môžete aktívne zúčastniť konverzácie v hlasných prostrediach.

Úroveň technológií a rozdiely od Intertone načúvacie pomôcky

Väčšina produktov Interton má celkom štyri úrovne výkonnosti. Tieto sa vzťahujú aj na cenu načúvacích pomôcok. V Intertone je najvyššia technologická úroveň s číslom 6. Ak máte vysoké štandardy alebo udržiavate aktívny životný štýl, technológia Šesť je obzvlášť vhodná pre načúvacie pomôcky z Intertone.

V opačnom prípade máte tiež možnosť zvoliť si strednú technologickú úroveň tri a štyri a sú k dispozícii aj takéto intertónové načúvacie pomôcky. Ak máte typické sluchové situácie, ktoré sú predvídateľné a požiadavky vo vašom každodennom živote sú jednoduché, môže to byť technológia úroveň štyri alebo tri.

Najjednoduchšia technologická úroveň pre intertonické načúvacie pomôcky sa týka technologickej úrovne s číslom 2. Táto úroveň je vhodná pre diskusie s malými skupinami v pokojnom prostredí, diskusie jeden na jedného a priaznivcov, ktoré sú menej sociálne aktívne. Samozrejme, môžete s tým tiež urobiť dobrú televíziu.

Interton App načúvacie prístroje & amp; Príslušenstvo

Načúvacie pomôcky z Intertonu ponúkajú ďalšie funkcie s príslušenstvom poskytnutým výrobcom. Centrálne funkcie načúvacích pomôcok je možné kontrolovať pomocou intertonónovej aplikácie.

  • Interton Sound App - Stratené načúvacie pomôcky nájdete v aplikácii Interton Sound. Okrem toho sú bezdrôtové pripojenia k televízii alebo i-pod riadené aplikáciou Interton Sound. Aplikácia ponúka aj možnosť ukladania preferencií programu osobného sluchu. Načúvacie pomôcky sú vyrobené za-ifone a umožňujú priame streamovanie pomocou zariadení Apple a ďalšími funkciami pri ich používaní so zariadením Apple.
  • TV Streser 2 - TV Streamer 2 slúži na streamovanie televízneho tónu priamo do načúvacích pomôcok. Sú možné spojenia so stereofónnymi systémami alebo počítačmi.
  • Multi Mic - Viac mikrofón podporuje výstuž v rozhovoroch z diaľky alebo sa môže použiť ako tabuľka mikrofón.
  • Telefónny klip 2 - Telefónny klip 2 prenáša hudbu a volajte tón do načúvacích pomôcok. Toto je možné ovládať pomocou zvukovej aplikácie.
  • diaľkové ovládanie 2 - diaľkové ovládanie 2 ponúka rýchly spôsob ovládania základných funkcií načúvacích pomôcok. To umožňuje nastavenie objemu a programov a informovanie o stave nabíjania. Okrem toho môže byť diaľkové ovládanie pripojené k multi-miC.