Online-Hörtest: Jetzt kostenlos Ihr Gehör testen

Test MySecondear-Online-Listen

Strata sluchu preberá rôzne dimenzie, ktoré môžu viesť k obmedzeniam pri každodennom sluchu na fyzické, sociálne alebo dokonca psychologické dôsledky. Aby sa zabránilo dôsledkom dôsledkov, ktoré sa dajú vzdialiť, je nevyhnutné včasné odhalenie poškodenia sluchu. Ak máte podozrenie na zníženie výkonu sluchu, môže objasniť bezplatný test sluchu z domu.

Vypočujte teraz Štart

Čo je online zoznam online?

Online zoznam online je časovo efektívny variant sluchového testu, ktorý za pár minút poskytuje hodnotenie výkonu sluchu. Cieľom je včas identifikovať stratu sluchu a prijať príslušné opatrenia. Implementácia je pre vás úplne bezplatná na MyseConcear a dá sa pohodlne prevádzkovať domovom za pár minút pohodlne. Je dôležité, aby test sami vykonal nenahrádzal profesionálne vyšetrenie odborníkom v oblasti sluchu alebo lekárom uší, nosa a krku. Skôr umožňuje počiatočné hodnotenie pravdepodobnosti poškodenia sluchu.

Čo potrebujem pre online zoznam online?

  • laptop, počítač, tablet alebo smartfón
  • slúchadlá (odporúčané)
  • Tiché prostredie

Ako prebieha testovací test online?

Ste spočiatku vedení nastavením príslušného objemu, aby sa test stal zmysluplným. Potom začína testovacia časť, ktorá hrá zvukové frekvencie v rôznych objemoch.

Aby ste zvýšili presnosť výsledku, mali by ste vykonať skúšku sluchov pomocou slúchadiel, ak je to možné. Ak dochádza k podozreniu na jednostranné poškodenie sluchu, jednostranná implementácia sa môže vykonať aj pomocou slúchadiel v uši.

Čo sa stane po teste online zoznamu?

Nakoniec bude výsledok vášho bezplatného testu online zoznamu informovaný e -mailom. Máte možnosť rezervovať si neúčinné konzultačné stretnutie s jedným z našich odborníkov na sluchovú starostlivosť. V prípade výsledku, ktorý hovorí o poruchách sluchu, mali by ste vždy ísť k uši, nosa a krku alebo priamo dohodnúť stretnutie v vetve MySeCondear-, aby ste získali profesionálny test sluchu. Iba tu je možné určiť vašu požiadavku na sluch presne a nakoniec podrobné rady o možných riešeniach.

Vypočujte teraz Štart