Hörgeräte Versicherung mit MySecondEar!

Poistenie načúvacích pomôcok od MySecondear

Či už nedostatok starostlivosti, externé poškodenie, krádež alebo strata - vaše načúvacie pomôcky sú vystavené mnohým nebezpečenstvám, ktoré nie sú vždy samostatné. Aby ste sa vyhli výskytu nákladov na opravu, môžete si vziať poistenie načúvacích prístrojov, ktoré vám poskytne úplnú slobodu obáv v každodennom živote alebo pri cestovaní!

Vypočítajte tarify

Poistenie a záruka načúvacie prístroje: rozdiel

Určite sa pýtate, prečo by ste si mali vziať poistenie, ak máte na načúvacie pomôcky záruku. Rozdiel medzi poistením načúvacích prístrojov a zárukou je, že táto zahŕňa iba výrobné a materiálne chyby. Poškodenie spôsobené nesprávnou liečbou alebo opravou neoprávnených osôb nespadá pod záruku.

Naopak, v závislosti od úrovne, dokonca aj hrubej nedbanlivosti, úmyselného poškodenia tretími stranami a príslušenstvo pokrýva poškodenie. Ďalší rozdiel sa týka obmedzeného trvania záruky: Pre niektorých výrobcov, napríklad oticon , phonak , Starkey a ​​Znovu zazvonte , po 5 rokoch, v iných po 2 rokoch. Po uplynutí tohto obdobia hrozí riziko finančného zaťaženia v prípade škody. Pri poistení je vaša načúvacia pomôcka krytá počas celého obdobia dodávky 6 rokov.

Poistenie načúvacích pomôcok: Prečo to dáva zmysel

sa odporúča veľa nebezpečenstiev, ktoré sú ich cenné načúvacie pomôcky vystavené denne, najmä po uplynutí platnosti záruky. Bez ohľadu na to, koľko opatrnosti robíte, malé zázraky technológie sa môžu neustále stať, hoci náklady na opravu nie sú zanedbateľné. Poistenie načúvacie prístroje pokrýva širokú škálu možných škôd, a tak vám poskytuje optimálnu bezpečnosť, čo nevedie k nepredvídateľnému finančnému zaťaženiu v prípade poškodenia.

Pri ochrane straty je vaše zariadenie chránené v prípade straty a krádeže, pohodlie alebo úplná ochrana vám ponúka ďalšie výhody. Obzvlášť pozoruhodné je pokrytie poškodenia vlhkosti, napríklad spôsobené potom. Tiež sa nemusíte nosiť prostredníctvom svojej vlastnej nedbanlivosti alebo tretích strán.

Vypočítajte tarify

Poistenie načúvacích pomôcok: Pre koho to dáva zmysel

Poistenie načúvavých pomôcok má v zásade zmysel pre každého, kto sa chce pripraviť na škody, pretože tu sa neplatí poistenie domácnosti. Bez ohľadu na to, ako opatrne liečite svoje zariadenia, je mi veľmi ťažké chrániť pred krádežou alebo poškodením tretími stranami. Najmä s načúvacie pomôcky , ktorého výrobcovia ponúkajú dosť krátku záruku alebo ktoré sú obzvlášť kvalitné, finančné zabezpečenie vo forme poistenia.

Poistenie načúvacích pomôcok: To by malo obsahovať

V závislosti od úrovne ochrany by sa poistenie načúvacích prístrojov malo aspoň pokryť alebo krádež/lúpež (ochrana straty). Je však vhodné však, ak poškodenie vlhkosti, poškodenie príslušenstva alebo operačnými chybami, ako aj úmyselné škody spôsobené tretími stranami spadajú pod ochranu (ochrana komfortu). Za účelom zaokrúhlenia poisťovacej spoločnosti ponúka zabezpečenie hrubej nedbanlivosti a novo preplatenia v prvých troch rokoch úplnú slobodu obáv (úplná ochrana).

Okrem rozsahu vášho poistenia načúvacích prístrojov je reaktivita poisťovacieho sponzora obzvlášť dôležitá. V prípade poškodenia by sa mala ponúknuť okamžitá služba, okrem načúvacie pomôcky samo osebe, na všetkých príslušenstvo príslušenstvo , ako aj otoplastiken Rozšírené. Všeobecne platí, že transparentnosť služieb, podmienok a cien je znakom vážneho poistenia.

Poistenie načúvacích pomôcok: Cena

Náklady na poistenie načúvacích pomôcok vyplývajú z novej ceny vašich načúvacích pomôcok a požadovaného obdobia.

Ochrana proti stratám začína cenu zariadenia až do výšky 1 000 EUR za 21,95 EUR (ročne), v stupni viac ako 3 roky je celková suma 62,95 EUR (20,98 EUR za rok) za celé obdobie, v cenovom rozpätí je v cenovom rozpätí 105 EUR, 95 EUR (17,66 EUR ročne) 6 rokov. Dozviete sa všetky ďalšie ceny.

Vypočítajte tarify

Keďže ochrana komfortu pokrýva väčšiu šírku poškodenia, ceny začínajú na 25,95 EUR ročne alebo 73,95 až 3 roky (24,65 EUR ročne) alebo 124,95 až 6 rokov (20,83 EUR ročne). Pre drahšie načúvacie pomôcky nájdete ceny v nasledujúcom prehľade.

Vypočítajte tarify

Najkomplexnejšia sloboda obáv ponúka úplnú ochranu. Tu ste v najnižšej kategórii za 33,45 EUR ročne alebo 94,95 až 3 roky (31,65 EUR ročne) alebo 161,95 až 6 rokov (26,99 EUR za rok). V nasledujúcom prehľade nájdete ďalšie cenové orientácie.

Vypočítajte tarify