Hörgeräte reinigen mit Ultraschall: Ultraschallreiniger für Hörgeräte

Čisté načúvacie pomôcky s ultrazvukom: ultrazvukový čistič pre načúvacie pomôcky

Prach, kozmetika, cerumen, výrobky starostlivosti - načúvacie pomôcky sú každý deň vystavené mnohým faktorom, ktoré môžu viesť k znečisteniu alebo zápche . Aby ste udržali životnosť každodenných predmetov čo najdlhšie, by ste sa preto nemali zaoberať bez denného čistenia a sušenia ! Nájdete nášho konečného sprievodcu pre čistenie a sušenie načúvacích pomôcok

V samotnom procese čistenia je potrebné zvážiť niekoľko ďalších bodov. Na jednej strane vo vzťahu k materiálom použitých : Každý, kto používa domáce potreby alebo čistiaci prostriedok z skladovacej miestnosti, môže poškodiť svoje načúvacie pomôcky udržateľne. Namiesto toho by sa mali použiť špeciálne kurátorské nástroje a výrobky . Na druhej strane je proces sušenia rozhodujúci. Malo by to byť predovšetkým jedna vec: dôkladná. Pretože voda môže tiež spôsobiť vážne poškodenie načúvacieho prístroja. Tu sa používajú na box alebo -kapseln .

ultrazvukový kúpeľ pre načúvacie pomôcky

Načúvacie pomôcky nesmie byť nikdy vložené do vody s ich jemnou technológiou ! V súlade s tým iba externé, odnímateľné časti načúvacej prístrojovej ambrelly, otoplastiky a zvukovej hadice, , ak v ultrazvukovom kúpeli nie je obsiahnuté žiadne bývalé listy. S pomocou ultrafialového svetla sú baktérie a huby eliminované v priebehu niekoľkých minút. Na čistenie ultrazvuku nie je potrebná žiadna samostatná čistiaci prostriedok , na to je dostatočná čistá voda.

Pamätajte na načúvaciu pomoc po vyčistení . Jednotlivé časti je možné zostaviť iba v úplne suchom stave. Viac informácií o sušení sa dozviete v našich sprievodcu .