Telefon mit Bluetooth für Hörgeräte | MySecondEar

Telefón s Bluetooth pre načúvacie pomôcky

Tón sviatkov s funkciou Bluetooth, používatelia s načúvacími pomôckami ponúkajú pohodlný spôsob, ako uskutočniť hovory bez toho, aby museli odstrániť načúvací prístroj.

Kvôli pripojeniu Bluetooth môže byť načúvacie pomôcky prepojené priamo s telefón , čo znamená, že zvuk konverzácie je priamo prevedené na načúvaciu prístroj. To umožňuje užívateľovi nosiť a používať načúvací prístroj počas konverzácie bez potreby ďalšej náhlavnej súpravy.

Na trhu existuje veľa rôznych telefónov skládok s podporou Bluetooth, z ktorých mnohé boli špeciálne vyvinuté pre používateľov s načúvacími pomôckami. Pri nákupe pevného telefónu s Bluetooth by sa však malo poznamenať, že nie všetky načúvacie pomôcky sú kompatibilné. Preto je vhodné zabezpečiť, aby bol načúvací prístroj kompatibilný s požadovaným telefónom pred nákupom.

Celkovo ponúka načúvacie pomôcky s pevným siete s kameňom s bluetoothom v pohodlnom a praktickom spôsobe, ako uskutočniť hovory bez toho, aby museli odstrániť načúvaciu pomôcku. Ste dobrou voľbou pre ľudí, ktorí často telefonujú a nechcú stratiť načúvaciu pomôcku.