Der beste Hörgeräte Service - Nur bei MySecondEar

Všadeprítomný bezstarostný balík: Služba načúvacie prístroje v Mysecondear

Vaša spokojnosť je naša najvyššia chvála a hlavným cieľom našej práce! Preto naša služba sľub pre vás alebo vaše načúvacie pomôcky obsahuje množstvo bezplatných ponúk. V tomto článku získate prehľad o ktorých službách, na ktoré sa môžete spoľahnúť na MySecandear.

30 dní práv na návratnosť

Napriek najlepšej rade o správnom načúvacom prístroji sa ukazuje iba pri nosení a testovaní, či bol výber v skutočnosti ten pravý. Ak zistíte, že váš nový načúvací prístroj nespĺňa všetky vaše potreby, môžete nám ho bezplatne poslať späť do 30 dní. Samozrejme, že peniaze dostanete späť v plnej výške. Ak ste uskutočnili nákup na účte a poslali ste načúvacie pomôcky späť do 14 dní, váš účet sa nebude účtovať. Výmena za nový načúvací prístroj je tiež možná, náklady na prepravu sú MYSecandear. Neexistujú žiadne ďalšie náklady!

Teraz vykonajte nezáväzné otázky & gt;

zaručené dobre poistené

Záruka vašich načúvacích pomôcok zvyčajne zahŕňa obdobie 2 rokov, pre poslucháčov existuje záruka nároku na jeden rok. Výnimky predstavujú zariadenia od spoločnosti Oticon, Starkey a Phonak - tu si môžete užiť 5 -ročnú záruku na zariadení a batérii. Existuje tiež možnosť predĺžiť záručné obdobie za cenu 90 € za ucho o 2 roky.

Ako dobre si tiež udržiavate svoje načúvacie prístroje, spôsobené tretími stranami alebo strata môže dôjsť neočakávane a viesť k neočakávanému finančnému stresu. Vďaka poisteniu prostredníctvom MySecandear máte na výber 3 tarify pre maximálnu flexibilitu. Najsilnejšie tarify pokrývajú krádež, poškodenie spôsobenú vlhkosťou (vrátane potu), úmyselného poškodenia a samostatnej straty. Aby ste si mohli užiť úplnú slobodu obáv, mali by ste zvážiť poistenie. Ďalšie informácie o poistení nájdete tu .

.

Opravy služby

Ak dôjde k záručnému prípadu, spoločnosť MySecandear preberá bezplatnú opravu vašej načúvacej prístroja. Ak chcete zachovať sluch, sprístupnite náhradné zariadenie na obdobie opravy. Toto vám bude zaslané poštou. V balíku používanom na tento účel je spiatočný sklz, s ktorým môžete zariadenie odosielať, aby sa nám opravilo. Po úspešnej oprave prebieha výmena náhradného zariadenia a načúvacie prístroje rovnakým spôsobom. To znamená, že na prepravu a balenie nie sú náklady.

Ak došlo k poškodeniu mimo záručného obdobia, dovolíme si vypočítať nasledujúce:

  • Zmena batérie: 49,00 EUR
  • Malé opravy (napr. Kompenzácia za optické defekty): 59,00 EUR
  • Väčšia oprava (napr. s defektným procesorom): 149,00 EUR

Služba na mieste

Preč od vzdialených služieb, vždy sme radi, že vás vítame na jednom z našich miest na mieste. Boli by sme radi, keby sme bezplatne prevzali čistenie a kontrolu vašich načúvacích pomôcok. Vykonávame tiež zmenu dáždnikov, filtrov a zvukových hadíc, ako aj po spracovaní kusov uší bezplatne. Náklady na potrebné komponenty (napr. Ex-zoznamy) alebo za vašu vlastnú chybu sú znášané vy. Neváhajte a pozrite sa na nás a naklonte sa späť do uvoľnenej atmosféry, keď sa staráme o vaše načúvacie prístroje.

Teraz vykonajte nezáväzné otázky & gt;