Hörgeräte mit dem Fernseher/ TV verbinden

Obmedzené sluch ovplyvňuje takmer všetky oblasti života. Skutočne relaxačná televízia je výzvou pre mnoho každodenných výziev, pretože problémy so sluchom obmedzujú pôžitok z televízie. Našťastie moderné načúvacie pomôcky už nie sú určené výlučne na posilnenie každodenných rozhovorov. Namiesto toho otvárajú nové možnosti účasti a normality pre sluch, ktoré sú narušené spojením s externými zariadeniami.

Televízia s poškodením sluchu

Nielen vaša vlastná zábava z televízie je znížená, ale môže existovať aj interakcia - napríklad rodina, priatelia alebo partneri - tiež ovplyvnená situáciou. Často to môže byť dokonca prvou indikáciou zníženia sluchu. Ak chcete dať sebe a svojich spolubývajúcich obvyklý televízny zážitok späť, máte rôzne možnosti:

  • TV slúchadlá : Väčšinou prvé (prechodné) riešenie, keď hlasná televízia vezme nerv. Neexistuje však nezanedbateľný problém: Televízia spolu už nie je možná pri používaní slúchadiel, pretože zvuk je nahlas nahlas alebo cez slúchadlá.
  • Programy vysielania televízie : Akustik načúvacích pomôcok môže nakonfigurovať určité televízne programy, ktoré sa potom používajú v príslušných situáciách. Najmä s vysokými podielmi reči, ako sú v správach, tieto programy podporujú porozumenie sluchu. V prípade jazyka, ktorý sa vyskytuje s zvukmi na pozadí a/alebo hudbou, sa môže rýchlo stať nepochopiteľným.
  • TV Streser : S ďalším príslušenstvom je umožnené priamy prenos zvuku z televízie do načúvacích prístrojov. V porovnaní s vyššie uvedenými možnosťami je výsledkom optimálna kombinácia kvality sluchu a prispôsobeného objemu pre všetkých kolegov. Napriek spojeniu s načúvacími pomôckami môžu iní prítomní počuť zvuk v požadovanom zväzku. Ďalšie vylepšenia zvuku je možné upraviť pomocou zodpovedajúcich aplikácií.

Pripojte načúvacie pomôcky k televízii

Medzitým všetci hlavní výrobcovia načúvacích pomôcok ponúkajú vhodné televízne streamery na svoje načúvacie pomôcky. Aby sa vytvorili spojenie medzi načúvacím prístrojom a televíziou, musia byť prepojené televízne streamery a televízia, ako aj streamery a načúvacie prístroje. Potom, čo ste vytvorili spojenie raz, zariadenia sa zvyčajne pri zapnutí automaticky pripájajú. Čiastočne je možné spárovať niekoľko načúvacích pomôcok s piesňou TV väzby. Presný proces pripojenia a spojenia je podobný, ale je špecifický pre výrobcu. Proces spojenia niektorých vybraných tokov najpopulárnejších značiek je uvedený nižšie.

TV adaptér pre načúvacie pomôcky

Rôzni výrobcovia načúvacích prístrojov ponúkajú televízne adaptéry pre načúvacie pomôcky na návrat televízneho zážitku. Výber najobľúbenejších výrobcov nájdete tu:

Oticon Connect načúvacie pomôcky s televíziou

Oticon TV adaptér 3.0 : TV adaptér spoločnosti Oticon je najprv pripojený k zdroju energie. K dispozícii sú štyri možnosti pripojenia na pripojenie z televízie k adaptéru, pričom samotný výrobca odporúča používať spoločnosť TosLink, pretože takto sa dosiahne najlepšia kvalita zvuku. Posledným prípravným krokom musí byť spojenie načúvacích pomôcok s televíznym adaptérom. Môžete pripojiť iba adaptér na načúvací prístroj, ale samotný adaptér môže byť spárovaný s ľubovoľným počtom zariadení. Aby sa to dosiahlo, musí byť otvorený a potom sa znova zatvoriť priehradka batérie načúvacích pomôcok. Priveďte aktivované načúvacie pomôcky v blízkosti adaptéra alebo ich dajte naň. Hneď ako LED diódy svietia neustále modré, párenie je dokončené. Teraz je možné pri výbere programu aktivovať vydanie televízie, pokiaľ sú na dosah.

Ak vás vlastní diaľkové ovládanie , môžete začať vysielať aj prostredníctvom televízneho adaptéra a na diaľku počúvajte Televízny tón až 15 metrov. Ak váš načúvací prístroj nemá Bluetooth, môžete použiť streamer pro . Váš akustik načúvacieho prístroja musí spárovať načúvacie pomôcky iba raz s Streamerom Per, potom máte možnosť použiť výhody televízneho adaptéra.

Phonak Connect načúvacie pomôcky s televíziou

Phonak TV Connector : TV Connector z Phonak musí byť najprv pripojený k zdroju energie a do televízie byť pripojený. Vaše načúvacie pomôcky môžu byť spárované stlačením tlačidla pripojenia konektora, ak je prvý od neho vzdialený menej ako jeden meter. Potvrdzovací tón označuje úspešné pripojenie. Po prvom spojení sú načúvacie pomôcky automaticky pripojené hneď, ako sú na dosah.

Zvonenie načúvacích pomôcok sa pripojí k televízii

Zvonený televízny streamer 2 : Streamer Resound je tiež pripojený k zdroju energie a televízii v televízii v The Televízia v The Televízia v The Televízny Prvý krok. Spojenie načúvacích prístrojov je aktivované krátkym otvorením a uzavretím priehradky načúvacích pomôcok. Zariadenia na batérie musia byť na chvíľu vložené do nabíjačky a znova sa odstránia. Súčasne musí byť stlačené tlačidlo párovania na streameri, aby sa aktivovalo párenie. Úspešná produkcia pripojenia je potvrdená tónovou sekvenciou a ste pripravení používať streamer pre televíziu. Môžete tiež nastaviť na samotný televízny adaptér v závislosti od toho, či nosíte načúvacie pomôcky v jednom alebo viazanom, či chcete získať mono alebo stereofónny zvuk.

Widex Connect načúvacie pomôcky do televízie

widex televízne play : Akonáhle je Widex TV Play pripojená k televízii, spojenie s Načúvacie pomôcky sa môžu uskutočniť. Ak to chcete urobiť, stručne otvorte priehradky na batérie, znova ich zatvorte a priveďte zariadenia blízko stanice. Svetlý signál je indikátorom úspešného párenia. Potešenie počúvania je možné upraviť aj v hlasitosti a zvuku prostredníctvom aplikácie.

Starkey Connect načúvacie pomôcky s televíziou

Starkey TV 2.4 Streamer : Pripojte streamer k elektrine a televízii. Ak chcete pripojiť načúvacie pomôcky a televízne streamery, vypnite bývalý krátko a chvíľu počkajte, kým ich znova zapnete. Načúvacie pomôcky musia byť blízko stanice Streamer, aby bolo párovanie úspešné. Ak sa použije nižšie, streamovanie je možné spustiť prostredníctvom aplikácie a vychutnať si v rozmedzí 10 metrov.

Načúvacie prístroje Signia sa pripojí k televízii

Signiia Streamline TV : Vaša sterina sa musí najprv pripojiť a zapnúť na elektrinu a televíziu. Potom vypnite načúvacie pomôcky a späť. Ak chcete začať automatické spojenie, vložte načúvacie pomôcky na streamer. Spojenie bolo úspešné, ak obidve LED diódy svietia nepretržite modré.