Hörgeräte mit Bluetooth verbinden - So einfach geht es!

Veľká časť moderných načúvacích pomôcok je Bluetooth, a preto je schopná nadviazať bezdrôtové pripojenie k vášmu smartfónu alebo iným externým zariadeniam. To umožňuje priamy zvukový príjem , napríklad z hudby, telefonického alebo televízneho tónu prostredníctvom načúvacích pomôcok. Výsledkom je, že existuje množstvo oblastí aplikácie, v ktorých pripojenie Bluetooth zaisťuje voľné ruky a reliéf.

Pripojenie medzi napríklad smartfónom a načúvacími pomôckami sa vytvára iba v niekoľkých jednoduchých krokoch a líši sa iba minimálne v závislosti od operačného systému. Zapnutie, otvorenie nastavení a zapnutie na Bluetooth na oboch stranách sa zvyčajne zapne, až kým sa načúvacie pomôcky nebude možné zobraziť a zvoliť na smartfóne, notebooku atď. Deaktivácia sa musí vykonávať aj prostredníctvom nastavení. Základným predpokladom je vždy kompatibilita načúvacích pomôcok a koncového zariadenia, ako aj čiastočne určité verzie operačného softvéru.

Pripojte načúvacie pomôcky k spoločnosti Apple

Načúvacie pomôcky, ktoré nosia označovanie vyrobeného pred Ifone (MFI), sa zvyčajne dajú ľahko spojiť so zariadeniami Apple. Pred zakúpením, či sú váš smartphone a načúvacie pomôcky v skutočnosti kompatibilné, malo by sa objasniť. Pre spojenie je potrebné podniknúť nasledujúce kroky: Nastavenia & gt; Bluetooth: Uistite sa, že tu je aktivovaný Bluetooth. Vráťte sa k nastaveniam & gt; Prevádzkové AIDS & GT; Načúvacie pomôcky: Ak ste tu, otvorte a pripojte priehradku batérií vašich načúvacích pomôcok (na zariadeniach batérií ) alebo vypnite načúvacie pomôcky a späť (pre batériové zariadenia ). Akonáhle sa zobrazia načúvacie pomôcky, klepnite na ne. Postupujte podľa pokynov na obrazovke a počkajte, kým sa spojka dokončí. Koniec párovania označuje signálny tón. Po vykonaní tohto procesu sa vaše načúvacie pomôcky automaticky pripoja k koncovému zariadeniu.

do nastavenia nastavení môžete získať pomocou nastavení & gt; Prevádzkové AIDS & GT; Hörhilfe & gt; Načúvacie pomôcky MFI. Prípadne je možné nastavenia otvoriť pomocou krátkeho príkazu : Trikrát stlačte tlačidlo bočného alebo domáceho tlačidla. Ak chcete získať prístup cez ovládacie centrum , môžete tam „počúvať“: Prejdite na nastavenia & gt; Prevádzkové AIDS & GT; Načúvacie pomôcky & gt; MFI načúvacie pomôcky & gt; Ovládanie obrazovky uzamknutia: Aktivujte túto možnosť pre priamy prístup. Teraz môžete ovládať načúvacie prístroje, vybrať načúvacie prístroje, vyberte Streams pomocou blokovanej obrazovky , objem a okolitý mikrofón a určte živú účasť a určte, či zvukové signály, napríklad ako napríklad zvukové signály, ako sú napríklad zvukové signály, ako sú napríklad zvukové signály, ako sú napríklad zvukové signály, ako napríklad zvukové signály, ako sú napríklad zvukové signály, ako napríklad zvukové signály, ako napríklad zvukové signály, ako napríklad zvukové signály, ako napríklad zvukové signály, ako sú napríklad zvukové signály, ako napríklad zvukové signály, ako sú napríklad zvukové signály, ako sú napríklad zvukové signály, ako sú napríklad zvukové signály, napríklad hovory, mali by sa postúpiť na načúvacie prístroje alebo nie.

Môžete spárovať svoje načúvacie pomôcky s niekoľkými zariadeniami Apple. Zmena medzi pripojeniami zvyčajne funguje automaticky, ak vykonávate akcie na príslušnom zariadení, ktoré obsahuje zvukové signály alebo hovor na smartfóne. Zmeny nastavení sa tiež automaticky prenášajú na všetky zariadenia. Je dôležité byť zaregistrovaný iba na všetkých zariadeniach s Apple ID a byť v rovnakej sieti WLAN. Apple Services Siri, Telephony, Apple Music, Apple Podcast a Apple TV sú k dispozícii na streamovanie načúvacích prístrojov.

Pripojte načúvacie pomôcky k systému Android

Pripojenie k zariadeniam pre Android sa môže vyrábať v operačných systémoch od Android 13 alebo vyšší. Či už máte túto verziu, je možné skontrolovať v nastaveniach systému. Načúvacie pomôcky a produkty Android sú s danými kompatibilitami dvoma spôsobmi spojenia :

  1. O „pripojených zariadeniach“: Otvorené nastavenia & gt; Pripojené zariadenia & gt; Spárujte nové zariadenie. Aktivujte Bluetooth na načúvacom prístroji a vyberte ho zo zoznamu hneď, ako sa načúvacia pomôcka objaví na obrazovke zariadenia s Androidom. Aby bolo možné prepojiť niekoľko načúvacích pomôcok, jeden po druhom musí byť prepojený týmto spôsobom. Správa „aktívna, ľavá a doprava“ naznačuje, že spojenie s oboma zariadeniami bolo úspešne nadviazané. Nastavenia načúvacích pomôcok je možné pristupovať a upravovať okrem názvu načúvacích prístrojov.
  2. o „načúvacích pomôckach“: prejdite na nastavenia & gt; Prevádzkové AIDS & GT; Načúvacie pomôcky & gt; Next & gt; Spárujte nové zariadenie. Aktivujte režim spojenia na načúvacom prístroji a vyberte ho v zozname na koncovom zariadení hneď po jeho zobrazení. Na spojenie niekoľkých načúvacích pomôcok sa musí spojenie vykonávať jednotlivo pre obe zariadenia jeden po druhom. Ak sú obe zariadenia úspešne prepojené, zobrazí sa stav „aktívny, ľavý a doprava“.
  3. Načúvacie pomôcky s Bluetooth: Funkcia & amp; Výhody

    Bluetooth umožňuje prenos údajov medzi zariadeniami cez rádio, pokiaľ sú v tesnej blízkosti. Bezdrôtové pripojenie medzi dvoma koncovými zariadeniami zostáva uložené a zaisťuje automatické spojenie z týchto dvoch, za predpokladu, že Bluetooth je aktivovaný a polomer prenosu sa pozoruje, až kým sa pripojenie aktívne odstráni. Rozsah, v ktorom je prenos údajov úspešný, sa líši. Niektoré z možností je nadviazať niekoľko spojení s rôznymi zariadeniami.

    Najväčšou výhodou načúvacích pomôcok Bluetooth je pripojenie k iným koncovým zariadeniam , ako sú smartfóny, televízia, počítač atď. Bezplatný pohyb vo vesmíre bez straty kvality. Na pripojenie k televízoru je potrebný konektor TV . Aj keď väčšina moderných načúvacích pomôcok je vybavená Bluetooth, mali by ste zabezpečiť, aby boli vaše načúvacie pomôcky kompatibilné s vašimi koncovými zariadeniami pred uskutočnením nákupu. Ak sa usilujete o ďalšie vylepšenia dojem na počúvanie, môžete použiť konfigurácie Apps . .

    Mnohí sa obávajú rýchlej straty batérie pri používaní Bluetooth. Tento strach je úplne opodstatnený, pretože pri používaní Bluetooth sa zníži výkon batérie načúvacích pomôcok. Avšak Bluetooth Low Energy znižuje spotrebu elektriny bez spustenia oneskorenia. Týmto spôsobom je tu vysoká výkonná, rozsiahla konektivita a svetlo a rýchle nabíjanie.