Hörgeräte mit Android verbinden | MySecondEar

načúvacie pomôcky Android

Načúvacie pomôcky na spojenie so zariadeniami Android sú jednoduché a ponúka používateľom rôzne výhody vrátane možnosti streamovania zvukových súborov priamo zo zariadenia Android a jednoducho stlačením načúvacích pomôcok.

Pripojte načúvacie pomôcky k systému Android

  1. Uistite sa, že vaše zariadenie s Androidom aktivovalo Bluetooth. Nájdete to v nastaveniach v časti „Wireless & Amp; Networks“ alebo „Connections“.

  2. Zapnite načúvacie pomôcky. Mali by ste vidieť náznak, že ste v režime párovania.

  3. Otvorte nastavenia na vašom zariadení s Androidom a vyberte „Bluetooth“.

  4. Aktivujte Bluetooth, ak ešte nie je aktivovaný.

  5. Klepnite na „Zariadenia v okolí“ alebo „Nájsť zariadenia“ a vyhľadajte dostupné zariadenia Bluetooth.

  6. Vyberte svoje načúvacie pomôcky zo zoznamu dostupných zariadení. Na vytvorenie pripojenia môžete zadať kód alebo kolík.

  7. Akonáhle je spojenie nadviazané, vaše načúvacie pomôcky by sa mali zobraziť v zozname pripojených zariadení. Teraz by ste mali byť schopní prehrávať hudbu alebo iný zvukový obsah prostredníctvom svojich načúvacích pomôcok.

  8. Je dôležité poznamenať, že načúvacie pomôcky so zariadeniami Android nemusia podporovať všetky funkcie, ktoré sú k dispozícii na zariadeniach iPhone. Napríklad niektoré modely načúvacích pomôcok, ktoré sú pripojené k zariadeniam pre Android, nemusia ponúknuť možnosť telefonovať s hlasovými príkazmi alebo prijímať upozornenia z určitých aplikácií. Preto je dôležité starostlivo skontrolovať funkcie a obmedzenia vašich načúvacích pomôcok pred ich pripojením k zariadeniu Android.

    Ak máte ťažkosti s pripojením načúvacích pomôcok k zariadeniu s Androidom, existuje niekoľko vecí, ktoré sa môžete pokúsiť vyriešiť problém. V prvom rade by ste sa mali ubezpečiť, že vaše zariadenie Android je v najnovšej aktualizácii softvéru a že vaše načúvacie pomôcky sú úplne nabité. Ak problém naďalej existuje, môžete sa pokúsiť zapnúť a vypnúť zariadenie s Androidom a načúvacie pomôcky, aby ste resetovali pripojenie. Ak problém stále nie je vyriešený, mohlo by sa oplatiť kontaktovať výrobcu načúvacích prístrojov alebo akustikána načúvacích pomôcok, aby získal ďalšiu podporu a pomoc.