Hörgeräte lauter stellen: So geht es!

Načúvacie pomôcky sú hlasné: takto to funguje!

Moderné načúvacie pomôcky zvyčajne automaticky prispôsobujú svoj objem na svoje okolie. Tiché tóny sú posilnené, aby boli viac počuteľné. Môžete však tiež ručne nastaviť objem vašich načúvacích pomôcok , aby ste ich optimálne prispôsobili svojim želaniam. Existujú rôzne možnosti:

Podľa „Grip za ucho“

O samotnej načúvacej prístroji je zvyčajne ovládací prvok hlasitosti vo forme tlačidla alebo COG . V závislosti od konkrétnych nastavení, ktoré váš akustik vytvoril pre vás, sú tlačidlá naprogramované pri zmenách objemu alebo programu. Váš akustik bude diskutovať o ktorých tlačidlách vašich načúvacích pomôcok na úpravu objemu.

Klasicky Zvýšte objem stlačením ovládača hlasitosti na vrchu alebo otočením kolesa nahor. Na lepšiu stabilizáciu je vhodné použiť načúvaciu pomôcku s palcom a použiť ukazovák na reguláciu objemu . Vo väčšine prípadov je zmena objemu sprevádzaná signálnym tónom, ktorý sa stáva tichším alebo hlasnejším. Po dosiahnutí najvyššej úrovne to ukazuje súvislý tón.

diaľkovým ovládaním

V súčasnosti veľká časť známych výrobcov diaľkové ovládacie prvky , s ktorými môžu zmeniť nastavenia svojich načúvacích pomôcok. Okrem zmeny programu je možné regulovať aj stlačením tlačidla . Diaľkové ovládače sú jasne označené „+“ a „-“, pričom "+" sa používa na zvýšenie objemu .

Smartphone

Ďalšia možnosť nastavenia hlasitosti aplikácie zodpovedajúceho výrobcu načúvacích pomôcok pre smartfón. V nich môžu byť zmeny v úrovni objemu vykonané pomocou posúvačov alebo klepnutím . Táto možnosť je obzvlášť vhodná pre technológiu -Savvy, pretože žiadne ďalšie zariadenie sa nesmie prenášať vo forme diaľkového ovládania.

Poznámka : Upozorňujeme, že nastavenia hlasitosti sa pri zmene programu alebo zapnutí a zapínajú načúvacie pomôcky.