Hörgeräte im Flugzeug | MySecondEar

Načúvacie pomôcky v lietadle

Použitie načúvacích pomôcok v lietadle môže byť pre niektorých ľudí výzvou. Hlasný hluk motora a tlakový rozdiel v kabíne môžu byť výzvou. Existujú však niekoľko tipov a trikov, ktoré môžu pomôcť dokonale využiť načúvacie prístroje v lietadle.

V prvom rade by používatelia načúvacích pomôcok mali zabezpečiť, aby bol váš načúvací prístroj úplne nabitý pred vstupom do lietadla. Je tiež vhodné vziať si so sebou nabíjačku alebo náhradné batérie, ak sa načúvacia pomôcka vzdá mysle počas letu.

Počas letu by sa používatelia načúvacích prístrojov mali uistiť, že vaše načúvacie prístroje je dobré sedieť a že ovládanie hlasitosti je nastavené na primeraný objem. Ak je to možné, používatelia načúvacích pomôcok by sa mali tiež pokúsiť získať sedadlo v blízkosti kabíny lietadla, pretože hladina hluku v tejto oblasti je zvyčajne nižšia.

Je tiež dôležité poznamenať, že načúvacie pomôcky sa vkladajú do letového režimu, keď znie zvukový tón „pôst na bezpečnostné pás“. Nemusíte však odstraňovať alebo vypnúť načúvacie pomôcky. Iba ak nosíte systémy sluchu, ktoré posielajú rozhlasové signály, musíte ich vložiť do letového režimu - ako je to v prípade smartfónov.

Celkovo existujú niektoré faktory, ktoré môžu ovplyvniť použitie načúvacích pomôcok v lietadle, ale s trochou prípravy a správnym nastavením si používatelia načúvacích pomôcok môžu počas letu užiť dobrý zážitok z počúvania.