Hörgeräte selbst einstellen: Lautstärke, Hörprogramme, App
Set

Načúvacie pomôcky sami: Zväzok, programy na vypočutie, App

Načúvacie pomôcky sú malé elektronické zariadenia, ktoré slúžia na pomoc ľuďom s problémami so sluchom. Ak nosíte načúvací prístroj, je dôležité, aby bola nastavená správne, aby ste mali najlepší možný zážitok z počúvania. Tu je niekoľko tipov a informácií o tom, ako nastaviť načúvacie pomôcky.

Načúvacie pomôcky sada objemu

Objem načúvacieho prístroja je možné podľa potreby upraviť. Ak máte problémy s porozumením rozhovorov v hlasných prostrediach, mohlo by byť užitočné zvýšiť objem. Ak však máte problémy s porozumením tichých zvukov alebo hlasov, mohlo by mať zmysel znížiť objem. Zväzok je možné nastaviť ručne prostredníctvom ovládača na načúvacích prístrojoch alebo prostredníctvom aplikácie na vašom smartfóne.

Stanovte načúvacie pomôcky sami

V niektorých prípadoch môžete nastaviť vlastnú načúvaciu pomôcku úpravou hlasitosti a ďalších nastavení. To je obzvlášť užitočné, ak ste v rôznych prostrediach a chcete podľa toho prispôsobiť nastavenia. Každá načúvacia pomôcka ponúka rôzne programy na vypočutie. Existujú rôzne programy ako: reštaurácia, televízia, hudba, pokojné prostredie atď.

Nastavte načúvacie pomôcky prostredníctvom aplikácie

Niektoré načúvacie pomôcky majú tiež aplikáciu, ktorú môžete použiť na pohodlné zmeny nastavení z vášho smartfónu. Aplikácia vám umožňuje prispôsobiť hlasitosť, zvuk a ďalšie nastavenia bez toho, aby ste museli ručne nastaviť načúvaciu pomôcku. To môže byť užitočné najmä v prípade, že ste v hlasnom prostredí a rýchlo chcete zmeniť nastavenia bez toho, aby ste museli odstrániť načúvaciu pomôcku.

adaptácia načúvacie prístroje

Adaptácia z diaľky prvá znie pre mnohých nositeľov načúvacích pomôcok nemysliteľne. Obávajú sa kvalitatívnych nevýhod alebo potreby technických znalostí. Naopak: Digitálne diaľkové nastavenie je technicky ekvivalentné, vyžaduje iba základné zaobchádzanie so smartfónom a ponúka aj celú sériu výhod v porovnaní s adaptáciou na mieste: Problémy sa vyriešia tam, kde sa vyskytujú - je to možné pomocou digitálneho diaľkového úprav Nastavte svoje načúvacie prístroje v skutočných každodenných situáciách a prostrediach sluchu. To zvyšuje pravdepodobnosť úspechu adaptácie.

Celkovo je dôležité, aby bol váš načúvací prístroj nastavený správne, aby ste mali čo najlepší zážitok z počúvania. Či už robíte nastavenia manuálne alebo meníte prostredníctvom aplikácie, existuje veľa spôsobov, ako prispôsobiť načúvaciu pomôcku svojim individuálnym potrebám. Ak máte ťažkosti s úpravou načúvacích prístrojov alebo zvyknite na počúvanie načúvacích prístrojov, mali by ste sa obrátiť na svojho načúvacieho prístroja, ktorý vám môže pomôcť zastaviť načúvacie prístroje a zvyknúť si na počúvanie načúvacích prístrojov.