Hörgeräte und Hörgerätehersteller aus Deutschland | MySecondEar

Načúvacie pomôcky a výrobcovia načúvacích pomôcok z Nemecka

Nemecké načúvacie pomôcky sú dôležitou súčasťou nemeckého akustického priemyslu a v posledných rokoch získali dobrú povesť kvôli svojej kvalite a technológii. V Nemecku existujú výrobcovia načúvacích pomôcok, ktorí vyrábajú inovatívne a výkonné zariadenia, ktoré uspokojujú potreby nositeľov načúvacích pomôcok.

Jedným z najslávnejších nemeckých výrobcov načúvacích prístrojov sú Siemens. Spoločnosť je jedným z priekopníkov odvetvia sluchového nepustého priemyslu a ponúka širokú škálu načúvacích pomôcok, ktoré je možné prispôsobiť rôznym typom a stupňom sluchu. Načúvacie pomôcky Siemens sú známe najmä pre svoju vysokú kvalitu zvuku a intuitívnu prevádzku. V roku 2015 boli načúvacie pomôcky Siemens predané skupine Sivantos. Táto technológia sa však stále používa s načúvacími pomôckami Signia.

A zvukový servis je tiež známy výrobca načúvacích prístrojov z Nemecka. Ústredie spoločnosti sa nachádza v Löhne, teraz spoločnosť existuje už viac ako 40 rokov. Načúvacie pomôcky, ktoré táto spoločnosť predáva, sú k dispozícii vo viac ako 30 krajinách po celom svete. Horst Peter Kühne je akustikom a špecialista pre systémy sluchu. Koncom 70. rokov založil svoju spoločnosť, ktorá je dnes známa ako zvuková služba. Založil zvukovú službu potom, čo sa dozvedel veľa zaujímavých faktov o výhodných načúvacích pomôckach v Amerike, ktoré boli umiestnené priamo do ucha. Potom sa vrátil do Nemecka a založil spoločnosť Audio Service Company. Preto v spoločnosti sa jeden špecializuje na „v dole zariadenia“ pre uši.

Spoločnosť Bernafon tiež stojí za to pozoruhodné. Má svoje sídlo vo Švajčiarsku, ale továreň pre sluchové pomôcky z Bernafonu v Berlíne. Spoločnosť, ktorá je súčasťou spoločnosti DeMant Holding, ponúka načúvacie pomôcky pre všetky typy a stupne sluchu a pripisuje veľký význam rozvoju inovatívnych technológií. Načúvacie pomôcky Bernafon sú známe najmä pre svoju kvalitatívnu a filigrálnu konštrukciu.

V súhrne je možné povedať, že Nemecko má rôzne výrobcov načúvacích prístrojov, ktorí vyrábajú zariadenia vysokej kvality. Títo výrobcovia ponúkajú načúvacie pomôcky pre všetky typy a stupne sluchu a neustále vyvíjajú nové technológie na zlepšenie kvality života nosičov načúvacích prístrojov. Niektorí z najlepších nemeckých výrobcov načúvacích prístrojov sú Siemens a Audio Service. Všetci získali dobrú povesť svojej kvality a technológie a pomáhajú Nemecku stať sa dôležitým miestom pre akustický priemysel sluchu.