Hörberatung & Hörgeräte Beratung | MySecondEar

Ak máte podozrenie na zníženie vypočutia alebo si už určite potrebujete načúvací prístroj, v každom prípade by ste mali používať profesionálne poradenstvo pre vypočutie . Masa rôznych návrhov, funkcií a návrhov na rozmanitom trhu načúvacích pomôcok sa však môže sťažovať na výberový proces. Pretože vzniká nielen otázka technicky a opticky požadovaných vlastností, ale aj ceny a Granty zdravotného poistenia .

Napriek tomu - alebo dokonca kvôli svojej zložitosti - výberový proces má najväčší význam, pretože vhodný načúvací prístroj môže mať obrovský vplyv na vašu sociálnu a profesionálnu účasť, ako aj na kvalitu . Často je však komplikovanejšie, ako sa očakávalo, že určí vaše vlastné potreby. Profesionálne rady na počúvanie vás sprevádza od začiatku prostredníctvom procesu analýzy potrieb, výberu, prenášania a adaptácie, aby ste ponúkli štruktúru a prehľad v ďalekom svete, ktorý oslovuje načúvacie pomôcky. Takže môžete vedieť kedykoľvek v špeciálnych rukách , že môžete podporiť na ceste k novej kvalite sluchu.

Teraz kontaktujte

Výber načúvacích pomôcok je rovnako individuálny ako vy!

Vaše sluchové potreby sú rovnako individuálne ako váš odtlačok prsta. Osobné faktory, ako je sociálna integrácia, technické tvrdenie, optické preferencie a stupeň poškodenia sluchu, zohrávajú vo výberovom konaní rozhodujúcu úlohu. Individualita individuality pri vypočutí rady na výber prečúvacích prístrojov pre vás je preto nevyhnutná! Načúvacie pomôcky môžu načúvacie pomôcky optimálne vykonávať iba vtedy, keď sú vaše osobné požiadavky a túžby zodpovedné. Vďaka profesionálnym odborným znalostiam a medziľudskej citlivosti sa váš poradca sluchu uvažuje o všetkých faktoroch, aby im poradil v cielenom a osobnom

Vypočuteľné rady & amp; Poradenstvo na sluchové pomôcky ako základ pre výber načúvacích pomôcok

V prvom kroku rady pre vypočutie sa všetko točí okolo vašich sluchových potrieb, vašej sluchovej situácie a vašich očakávaní, aby sa zabezpečila vyššie opísaná individualita. Na tento účel sa zaznamenáva vaše prostredie počúvania : Zostávate často v hlasných prostrediach? Robíte veľa športu? Ako je navrhnutá vaša profesionálna a sociálna integrácia? Osobné očakávania sú tiež požiadané: v ktorých oblastiach je pre vás načúvací prístroj obzvlášť dôležitý? Plánujete s ním počúvať hudbu? Na základe informácií sa vytvorí váš individuálny profil sluchu , čo je základom ďalších poradenských políc.

Tiež na mieste sa testy počúvania a jazyka vykonávajú ako súčasť analýzy sluchu a zahrnuté do rady, takže sa tiež dodávka prispôsobená vašim potrebám sluchu. Ako ďalší aspekt, anatómia vašich uší tvorí kritérium, ktoré je potrebné pozorovať vo výberovom procese. Ak je vytvorený váš rozsiahly profil sluchu, váš konzultant počúvania odporúča, aby ste pre vaše požiadavky, potreby a ceny. Nakoniec, samozrejme, ste vybraným telom, ktoré rozhoduje, ktoré zariadenie chcete testovať v skúšobnej fáze.

Teraz kontaktujte

Ako môžete vidieť dobrú radu na počúvanie?

Samotné rady pre vypočutie nezaručuje výber vhodných načúvacích pomôcok. Skôr závisia technické a medziľudské vlastnosti poradcu pre vypočutie. Nasledujúce vlastnosti sa vyznačuje dobrým konzultantom na počúvanie:

  • Komplexná profesionálna kompetencia
  • Interpersonálna empatia
  • Čestnosť a transparentnosť, pokiaľ ide o cenové a modelové nápady

Okrem toho by malo byť dosť času na vyšetrenia a diskusie, aby sa v konečnom dôsledku zodpovedala potrebnej individualite a aby bola schopná podať vhodné návrhy týkajúce sa výberu načúvacích prístrojov.

Vypočuteľné rady - čo potom?

Po vypočutí rady nasleduje súdny dopravca a konečný výber vašich nových načúvacích pomôcok. Je dôležité nosiť načúvacie pomôcky v maximálnej možnej miere, aby ste postupne zaznamenali požadovaný úspech sluchu. Ak sa vyskytnú problémy, otázky alebo podobne, neváhajte a poraďte sa s akustikom načúvavého prístroja. Je možné objasniť nielen akustické obavy, ale diskutuje sa aj o kozmetických prianiach alebo vylepšeniach v systéme prenášania.

Teraz kontaktujte

rady nad rámec počúvania

Váš poradca pre vypočutie je tiež kompetentný s vami nad rámec dodávky načúvacích pomôcok. Pokiaľ ide o ďalšie témy o počúvaní, príslušenstve pre vaše načúvacie prístroje, tinnitus, ochranu sluchu a riešenie počúvania v každodennom živote, môžete sa rovnako profesionálne získať.

Vypočuteľné rady v Mysecandear

Okrem vynikajúcej profesionálnej kompetencie, profesionality a medziľudskej citlivosti, rady pre sluch v MySecandear sa presvedčia predovšetkým prostredníctvom svojej flexibility a transparentnosti . Vaše výhody začínajú s nami pred vašou konzultáciou: Prostredníctvom nášho kanála YouTube sa môžete značne dozvedieť o všetkých témach o počúvaní a konkrétnych načúvacích pomôckach, vašich vlastnostiach a cenách. Pre radu sami máte na výber, či používate telefonicky konzultáciu s počúvaním, aby ste si ušetrili cestovanie a čas a boli úplne bez ohľadu na umiestnenie. Prípadne vás kedykoľvek vítame v jednom z našich špecializovaných obchodov.

Najväčší rozdiel v konvenčnej akustike sluchu je však úplná transparentnosť. Spoločnosť MySecandear vám ponúka možnosť porovnávať ceny a funkcie , aby ste pre vás osobne našli najlepšie riešenie sluchu. Transparentnosť sa nezačne krátko pred začiatkom nákupu, ale od začiatku cesty spolu s nami. Podľa toho je možné niektoré načúvacie pomôcky vylúčiť priamo z dôvodu cenového rámca, ktorý ste definovali, a svoj čas môžete rozumne využiť pre vzorku skutočne príslušnej!

Teraz kontaktujte

Zarezervujte si rady pre vypočutie od MySecandear

schôdza pre profesionálov, telefonické konzultácie v MyScondear, môžete ľahko kniha tu online. Po telefonickej konzultácii (030 31193965) alebo e -mailom ( hello@mysecondear.de ), sa môžu dohodnúť aj na mieste.