Hochtonschwerhörigkeit: Behandlung, Ursachen, Symptome

Vysoký sluch - Definícia

Vysoký sluch je najbežnejšou expresiou redukcie sluchu a možno ho nájsť vo svetle, stredných a vysokých úrovniach. Dôvodom na určenie určitého stupňa zdravotného postihnutia môže byť vysoké sluch s vysokým stupňom. Typický pre tento typ straty sluchu je obmedzený na vysoký frekvenčný rozsah. Vysoko -tónová strata sluchu sa má klasifikovať ako čiastková forma presbyakusis )

  • Znečistenie hluku
  • choroby
  • Genetická predispozícia
  • Príznaky: Rozpoznajte vypočutie vypočutia viac

    Vysoké frekvencie sú ťažké pre ľudí, ktorí trpia sluchom. Frekvencie od roku 2000 Hertz sa počítajú až do vysokých tónov. Pri rozhovoroch sú niektoré zvuky - napríklad S, F alebo H - obzvlášť ťažké počuť, s všeobecne nudným vnímaním životného prostredia. Podobne aj vysoké hlasy, twitteringové vtáky, ako aj vysokofrekvenčné signály (napr. Pípanie ako signál uzavretého umývania) zostávajú nedostupné pre postihnutých. Pri zisťovaní, že objem sluchu je väčšinou nezmenený, je obzvlášť pozoru Príznaky rôznej intenzity tiež vyjadrujú

    v závislosti od expresie vysokofrekvenčnej straty sluchu:

    alt

    Diagnostika sluchového sluchu

    Na diagnostiku vysokej straty sluchu sa prvýkrát vykonáva test sluchu a vytvorí sa audiogram. Typ straty sluchu a stupeň poškodenia je možné určiť z audiogramu. V prípade hluku sluchu, odpad z roku 2000 Hertz a vyššie predstavenia v audiograme.

    audiogram s vysokým počtom sluchu

    V tomto audiograme je možné vidieť krivku, ktorá je typická pre sluchový zvuk. Od roku 2000 Hertz výrazne klesá kostná aj vzduchová potrubia so zvyšujúcou sa frekvenciou. To znamená, že pacient môže z tejto oblasti počuť oveľa horšie.

    Liečba: Liečte vysokú frekvenciu straty sluchu

    S načúvacím prístrojom sa stratené frekvencie môžu a mali by sa obvykle znova pustiť do počuteľa. Ak liečba chýba, inak môže existovať ťažkosti s koncentráciou, neistotou a/alebo agresiou. Liečivé alebo prevádzkové liečebné opatrenia nie sú možné.