Bose Hörgeräte - SoundControl OTC Hörgeräte | MySecondEar

Bose načúvacie pomôcky - SoundControl OTC načúvacie pomôcky

Bose teraz ponúka načúvacie pomôcky pod jeho značkou SoundControl. Každý, kto je prekvapený: Jabra už dokázala, že takéto prepojenia zo slúchadiel a technológie načúvacích pomôcok sú zrejmé. Jabra patrí do materskej spoločnosti GN, ktorá tiež predáva načúvacie pomôcky s odvrátením. Ale späť do Bose: Podľa výrobcu sú načúvacie pomôcky SoundControl prvými načúvacími pomôckami, ktoré schválila Úrad pre potraviny a liečivá USA (FDA) na priamy predaj spotrebiteľom.

Nové zvukové srdiečko sú navrhnuté pre dospelých so stratou sluchu svetla až stredne. V súvislosti s aplikáciou Bose Heard môžu používatelia individuálne upravovať, programovať a ovládať načúvacie prístroje. Prinajmenšom výrobca tvrdí, že klinicky vyskúšané a testované výsledky zodpovedajú kvalite zariadení audiológov - bez návštevy lekára, skúšky sluchu alebo receptu. Podľa Bose môžu používatelia pripraviť nastavenia sami, v reálnom čase a v reálnom prostredí bez konzultácie s odborníkmi.

Načúvacie pomôcky SoundControl celé sú podľa Bose výrazne menej ako väčšina konvenčných načúvacích pomôcok. Kto sa teraz vyvinul pre seba alebo súvisiaci záujem: spustenie trhu je v súčasnosti obmedzené na USA. Na použitie načúvacích pomôcok potrebujete aj aplikáciu Bose Hear. To nič nestojí a načúvacie pomôcky v USA sú k dispozícii za 849,95 dolárov. Budú k dispozícii v piatich štátoch v Spojených štátoch od 18. mája: Massachusetts, Montana, Severná Karolína, Južná Karolína a Texas. Bose však plánuje čoskoro prevádzkovať celú krajinu.

Zriadenie načúvacích pomôcok prostredníctvom aplikácie by podľa Bose malo trvať iba asi 30 minút. Napriek tomu existujú stovky možností na pokutu, povedal. Napríklad je možné selektívne zvýšiť tichší okolitý hluk a výšky a basy je možné upraviť aj. Pri volaní je tiež možné posilniť zvuk spredu - kde volajúci zvyčajne zostáva.

Rozsah dodávky načúvacích pomôcok Bose SoundControl tiež obsahuje tri rôzne zápory do uší pre viac pohodlia. Malé načúvacie pomôcky vážia 3 gramy a obsahujú dva mikrofóny a reproduktor. Pri jednom nabíjaní batérie by malo byť možné použiť asi štyri dni, so servisnou životnosťou 14 hodín denne. V prípade, že aplikácia sa neodvolá, je zahrnutá aj kontrola objemu. Načúvacie pomôcky sú tiež vodotesné a dodávajú sa s prípadom. Načúvacie pomôcky Bose SoundControl sú kompatibilné s Apple iOS a Android. Pripájajú sa s smartfónmi cez Bluetooth. V Spojených štátoch sú tiež schválené na úhradu zdravotnými poisťovňami.

Bose sa odstúpi z trhu načúvacích pomôcok

Spoločnosť Bose sa odstúpi z trhu načúvacích pomôcok. Portál „Health Health & Amp; Technology Matters“ sa týka článku v novinách „Boston Globe“ od 3. mája 2022. V súlade s tým sa v americkom priemysle načúvacích prístrojov došlo k povesám už mesiace, podľa ktorej by Boseova deliaka načúvacích pomôcok uzavrela alebo zmenila svoju obchodnú stratégiu. Ako sa teraz stalo známe, spoločnosť rozpustila svoju zdravotnú divíziu po nezávislého preskúmania svojej obchodnej stratégie vo februári a zverejnila zamestnancov.

Načúvacie pomôcky spoločnosti SoundControl boli na trhu menej ako rok. Podľa správ Bose je Boseho podnikanie zle. Celkový obrat sa hovorí, že od roku 2019 do roku 2021 klesol o takmer jednu miliardu dolárov. Spoločnosť musela v posledných rokoch prepustiť 2 000 zamestnancov a uzavrieť viac ako 100 špeciálnych obchodov. Bose sa teraz chce sústrediť na svoj základný rozsah so spotrebnou elektronikou.