Apple Hörgeräte - Tritt Apple in den Hörgeärte Markt ein? | MySecondEar

Apple načúvacie pomôcky

Apple je dobre známa technologická spoločnosť, ktorá okrem smartfónov, počítačov a iných elektronických zariadení ponúka aj AirPods. Apple „AirPods Pro“ sú bezdrôtové slúchadlá do uší, ktoré môžu byť pripojené k iPhone alebo iným zariadeniam Apple prostredníctvom Bluetooth. Spoločnosť AirPods Pro ponúka okrem iného nastavenia, ktoré sú známe aj z klasických načúvacích pomôcok. Skutočne však spoločnosť Apple vstupuje na trh načúvacích pomôcok a nahradí lekárske načúvacie pomôcky Apple AirPods? Chceme odpovedať na túto otázku v tomto článku.

Jednou zo špeciálnych funkcií slúchadiel Apple je ich dizajn. Sú malé a kompaktné a môžu sa pohodlne prenášať v uchu. Sú tiež rezistentné na vodu, a preto sa môžu nosiť vonku počas športu alebo iných aktivít.

Apple slúchadlá tiež ponúkajú vynikajúcu kvalitu zvuku. Majú aktívne potlačenie hluku, hluk pozadia minimalizoval a vylepšil zvuk hudby a iný zvukový obsah. Ponúkajú tiež možnosť prispôsobenia zvuku a jeho prispôsobenia sa jednotlivým preferenciám používateľa.

Apple slúchadlá sú tiež veľmi pohodlné na používanie. Jednoducho môžete byť ovládaní hlasom alebo operačnými klávesmi na slúchadlách . Majú tiež integrované hlasové ovládacie prvky, ktoré umožňuje užívateľovi uskutočňovať hovory, ovládať hudbu alebo odosielať správy bez toho, aby sa dotkli iPhone.

Použitie AirPods ako načúvacie pomôcky

Nastavenia pre používanie AirPods je možné prispôsobiť individuálnemu výkonu sluchu, aby sa vytvorilo personalizovaný zážitok z počúvania. Pre konfiguráciu môže byť audiogram vytvorený vopred zavedený do aplikácie Apple pre zdravie. Nastavenia AirPods sa potom prispôsobia potrebám zaznamenaným v audiograme.

Vymeňte lekárske načúvacie pomôcky spoločnosti AirPod?

Teraz je otázkou stále kladenie lekárskych načúvacích pomôcok Apple AirPods?

Záver je možné jasne povedať: AirPods nie sú načúvacie pomôcky a nemôžu nahradiť lekárske výrobky. Pretože väčšina problémov so sluchom sa vyskytuje vo vysokofrekvenčnej oblasti, nedostatok posilnenia v tejto oblasti je obzvlášť problematický. Okrem toho ťažšie straty sluchu nemožno liečiť slúchadlami, ktoré sú predovšetkým vyrobené na počúvanie hudby.

V prípade miernej straty sluchu môžu byť AirPods uľavené v každodennom živote, ale obmedzené pohodlie a výdrž batérie hovoria proti použitiu ako každodenného poslucháča. Funkcia hluku v pozadí, ktorá sa môže použiť na kompenzáciu tinnitus, je však obzvlášť pozitívna